кухни


Кухня 27


Кухнята е изработена от ламинирани ПДЧ плоскости. Горният ред вратички са от гланциран МДФ и стъкла  фотопринт с алуминиеви рамки.Горните шкафове са с вратички клапи и се отварят с повдигащи се механизми -  Авентос. Кухнята е с изцяло вградени уреди, като до мивката има вградена кошница за бутилки от едната страна ,а от другата е вградена миялна машина. Микровълновата фурна е зад повдигаща се вратичка над фурната . До тях се намира хладилникът за вграждане . Абсорбаторът е вграден зад стъклена вратичка. Гърба на кухнята също е от ламинирани ПДЧ. Мястото от дясно между горният и долният ред вратички от гланциран МДФ е предвидено за телевизор. По този начин кухнята се използва и като дневна.


 - Кухня 27
Дата на добавяне: 2010-08-11 11:36:28
Дата на последна промяна: 2010-11-26 15:59:27


Евростил БЕКО има голям опит в дизайнерско проектиране, разработване и производство на мебели.
Фирмата разполага с екип от млади и творчески мотивирани специалисти с новаторски идеи. Гарантираме качеството на нашите мебели. Вложените материалите са на изключително високо ниво .
Всички мебели по поръчка са по изискванията на клиента. Разработката на ваш индивидуален проект е в кратки срокове и съобразно вашия бюджет.


Мебели | Кухни | Мека мебел