Мебели за малкия апартамент

dnewna11       В настоящата публикация имам удоволствието да представя един проект за малкия апартамент на Ф“ Креарт“. За наше щастие ,те ни повериха изпълнението му и резултата от нашата съвместна работа може да видите в снимките. 

       Често пъти ,крайния потребител не си дава сметка , колко е трудно да се направи едно малко жилище, от една страна да е фукционално ,а от друга да е красиво . Именно това е хубавия проект , когато имаме съчетаване на елегантност с практичност. Различното в настоящата кухня е,че нейната дясна колона я разделя  от антрето. По този начин имаме две напълно обособени зони. Голямо антре с гардероб , закачалка за дрехи и шкафове за обувки , и в същото време голяма „ П “ образна кухня, с много на брой шкафове и напълно вградени уреди.dnewna004 Допълнителен блясък на кухнята се придава и от LED осветлението, изработено също от Ф“ Креарт“. Чрез него се подчертават правите и изчистени форми на мебелите и в същото време се осигурява достатъчно светлина за работа при готвене.

       Мебелите се изработени изцяло от ламинирани ПДЧ плоскости, което прави практично изпълнението на този интересен проект. Ламинираното ПДЧ с неговите красиви декори и здрави повърхности ,прави изключително функционално използването на мебелите , като им осигурява защита срещу надраскване и висока износоустойчивост.  От така реализирания проект може да се очаква ,че ще изглежда по същия начин и ще радва собствениците си много години. IMAG0645В процеса на изработка на мебелите ще забележите ,че са извършени някои промени с цел подобряване на фукционалността им. Към антрето е добавена закачалка и са увеличени броя на шкафовете за обувки.  Самата кухня е с напълно вградени уреди и това и позволява да се съчетава напълно с останалите мебели от дневната. IMAG0643Допълнителен акцент е постигнат с изработването на цокъл в цвят различен от основните цветове на мебелите , като по този начин се разделят мебелите от подовата настилка. Цветното стъкло ,което е между долния и горния ред на кухнята, е другото допълнение ,което внася нотка на елегантност на мебелите като запазва тяхната изчистена линия. Доколко сме се справили с замисъла на дизайнерите , може сами да прецените . Аз лично се надявам ,че реализацията по нищо не отстъпва на идеята , дори нещо повече. Въпреки че, снимките са любителски и апартаментът  все още не е довършен, може да се види ,че нашите колеги са се постарали изключително много. IMAG0648

Вашият коментар